facebook tracking
Avdelningar

Konsulting Mjukvaruutveckling

Connect

Vi har specialiserat oss på att utveckla lösningar som i hög grad använder sig av Open Source och öppna standarder. En stor del automatisering är ett givet inslag i alla projekt vi gör och mätbarhet är lika naturligt för oss som korrekthet.

Vi satsar hårt på att kontinuerligt vidareutbilda våra konsulter så att de alltid ligger i framkanten. Det gör att vi känner oss trygga med att lösningarna som tas fram åt kunden är beständiga och stabila efter leverans.

Konsulterna på RedBridge har många års erfarenhet av utveckling av komplexa mjukvarulösningar. 

 

 

Arbetsplats och kultur

På RedBridge tar vi seriöst på teknik och hårt arbete. Samtidigt är vi nära till skratt och trivs väldigt bra med våra kollegor. På kontoret finns en robot som kan lösa Rubiks kub, ibland har någon bryggt öl och tagit med sig. När som helst kan du bli utmanad på hockeyspelet med två puckar, och på fredagar lyssnar vi på halvkass musik efter lunch.

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare.

Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Du får även möjlighet att visa dina tekniska kunskaper för dina branschkollegor genom att vara en aktiv deltagare på tekniska konferenser.

Jobbar du redan på RedBridge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@redbridge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor