facebook tracking
Avdelningar

Konsulting Infrastruktur

Connect

RedBridge konsulter är specialister inom  IT-infrastruktur och systemutveckling och arbetar med kostnadseffektiva lösningar. Med 10-15 års erfarenhet i branschen kan våra konsulter hantverket och har kompetensen att förstå komplexa IT-system. Resultatet blir en standardiserad och en bättre utnyttjad IT-miljö som är kostnadseffektiv.

Vi eftersträvar alltid den bästa matchningen mellan våra konsulter och kunder, baserat på intresse, kunskaper och önskad kompetensutveckling.

Arbetsplats och kultur

På RedBridge tar vi seriöst på teknik och hårt arbete. Samtidigt är vi nära till skratt och trivs väldigt bra med våra kollegor. På kontoret finns en robot som kan lösa Rubiks kub, ibland har någon bryggt öl och tagit med sig. När som helst kan du bli utmanad på hockeyspelet med två puckar, och på fredagar lyssnar vi på halvkass musik efter lunch.

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare.

Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Du får även möjlighet att visa dina tekniska kunskaper för dina branschkollegor genom att vara en aktiv deltagare på tekniska konferenser.

Jobbar du redan på RedBridge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@redbridge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor