facebook tracking
Avdelningar

Drift

Connect

RedBridge är inte en traditionell driftsleverantör. Tillsammans med våra kunder skapar vi en lösning som ska motsvara användarens förväntningar.

De lösningar som utvecklas för den Digitala Affären behöver ständigt förbättras och förändras för att vara relevanta för användaren. Lösningarna ska även kunna skala beroende på trafikvolymen som ständigt förändras. För att hantera de kontinuerliga förändringarna ställs det nya krav på driftsorganisationen för att lösa utmaningarna är det viktigt att samarbetsformerna och processerna mellan utvecklingsgänget och driften är intrimmade samt att verktygen för att automatisera kodflödet är på plats.

Managed Services

Managed services är ett antal olika pakterade tjänster där vi tar fullt ansvar för att produkten ska fungera enligt överenskomna SLAer. De paketerade tjänsterna finns inom bl.a. lastbalansering, operativsystem, middleware, databaser och backup. 

Serverkapacitet

RedBridge kan arbeta med olika typer av serverkapaciteter tillsammans med våra tjänster. Vi har tre egna plattformar – Premium, Compute och Apps. Förutom dessa arbetar vi med olika molntjänstleverantörer där vi bl.a. är partner med Amazon (AWS) och slutligen så kan vi använda våra kunders serverplattformar.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

35 medarbetare

Arbetsplats och kultur

På RedBridge tar vi seriöst på teknik och hårt arbete. Samtidigt är vi nära till skratt och trivs väldigt bra med våra kollegor. På kontoret finns en robot som kan lösa Rubiks kub, ibland har någon bryggt öl och tagit med sig. När som helst kan du bli utmanad på hockeyspelet med två puckar, och på fredagar lyssnar vi på halvkass musik efter lunch.

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare.

Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Du får även möjlighet att visa dina tekniska kunskaper för dina branschkollegor genom att vara en aktiv deltagare på tekniska konferenser.

Varför jobba med oss?

På RedBridge har vi Open Source och infrastruktur i fokus. Det är vår verksamhet – och vi gör det genom konsulting, drift och licensförsäljning. Vi är partner med bl.a. AWS och RedHat och de flesta av våra medarbetare är certifierade.

 • Kompetensutveckling

  Som anställd hos oss är du bland experter inom området och vi delar alla med oss av vår specialistkompetens och vi vill gärna lära oss av det du kan. RedBridge Academy finns för att fortbilda våra anställda och vi har ett tekniskt fokus på månadsmöten.

 • Teknikdrivet företag

  Vi är ett mindre företag med passion för teknik. Våra anställda får stort inflytande och delar ofta med sig av sin kompetens till sina kollegor. Vår företagskultur är öppen och inspirerande.

 • Konkurrenskraftig kompensation

  Utöver en bra lön erbjuds bl a personlig pensionsrådgivning, privat sjukvårdsförsäkring, bra friskvårdsbidrag och en individuell utbildningsbudget. Psst. Vi gör gärna vår teambuilding i varmare klimat eller med skidor på fötterna.

Stockholm

Gamla Brogatan 26
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@redbridge.se 08 588 990 10

Jobbar du redan på RedBridge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@redbridge.se
 • Daniel
 • Jonathan
 • Stefan
 • Wenche
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor