facebook tracking
Avdelningar

Drift

Connect

RedBridge är inte en traditionell driftsleverantör. Tillsammans med våra kunder skapar vi en lösning som ska motsvara användarens förväntningar.


De lösningar som utvecklas för den Digitala Affären behöver ständigt förbättras och förändras för att vara relevanta för användaren. Lösningarna ska även kunna skala beroende på trafikvolymen som ständigt förändras. För att hantera de kontinuerliga förändringarna ställs det nya krav på driftsorganisationen för att lösa utmaningarna är det viktigt att samarbetsformerna och processerna mellan utvecklingsgänget och driften är intrimmade samt att verktygen för att automatisera kodflödet är på plats.


Managed Services


Managed services är ett antal olika pakterade tjänster där vi tar fullt ansvar för att produkten ska fungera enligt överenskomna SLAer. De paketerade tjänsterna finns inom bl.a. lastbalansering, operativsystem, middleware, databaser och backup. 


Serverkapacitet


RedBridge kan arbeta med olika typer av serverkapaciteter tillsammans med våra tjänster. Vi har tre egna plattformar – Premium, Compute och Apps. Förutom dessa arbetar vi med olika molntjänstleverantörer där vi bl.a. är partner med Amazon (AWS) och slutligen så kan vi använda våra kunders serverplattformar.

Arbetsplats och kultur

På RedBridge tar vi seriöst på teknik och hårt arbete. Samtidigt är vi nära till skratt och trivs väldigt bra med våra kollegor. På kontoret finns en robot som kan lösa Rubiks kub, ibland har någon bryggt öl och tagit med sig. När som helst kan du bli utmanad på hockeyspelet med två puckar, och på fredagar lyssnar vi på halvkass musik efter lunch.

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare.

Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Du får även möjlighet att visa dina tekniska kunskaper för dina branschkollegor genom att vara en aktiv deltagare på tekniska konferenser.

Jobbar du redan på RedBridge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@redbridge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor